Salgskonsulenter til Aalborg, Aarhus, Vejle og København

Jobbeskrivelse

Kan du sælge kvalitet? For det kommer du til, når du præsenterer potentielle partnere for nogle af Danmarks bedste loyalitetsprogrammer


Hos Loyalty Key søger vi lige nu salgskonsulenter til vores fordelsprogrammer for Tryg Forsikring, Spar Nord Bank og Børsen. Vores fordelsprogrammer bygger på en særlig teknologi, der gør det muligt for forretninger at belønne vores medlemmer, når de handler hos dem. På den måde hjælper vi forretninger inden for hotel- restauration- og detailbranchen med at tiltrække og fastholde kunder gennem et partnerskab med os.


Vi søger salgskonsulenter i Aalborg, Aarhus, Vejle og København, og det er vigtigt, at du er bosiddende i nærheden af et af disse områder, da du dagligt besøger nye og eksisterende kunder med udgangspunkt fra dit hjemmekontor – medmindre du bor i nærheden af København, så er du naturligvis velkommen på vores kontor. Du vil referere til vores salgsdirektør og vil på ugeplan have møde med ham omkring planlægning og sparring. Vores hovedkontor ligger i København og beskæftiger ca. 30 kolleger.


Giv kunderne den helt rigtige løsning

Som salgskonsulent hos Loyalty Key Cardlinked tror vi på, at en sælger skal gøre det, de er bedst til - nemlig at sælge. Derfor har vi minimeret det administrative arbejde som mødebooking for dig, så du kun skal koncentrere dig om at:


 • sammensætte den rette løsning til partneren
 • afholde fysiske møder
 • indgå aftaler
 • pleje nye og eksisterende partnerrelationer


Du skal kunne lide opsøgende salg, du skal være nysgerrig, løsningsorienteret, målrettet og drevet af at skabe resultater. Arbejdet som salskonsulent sker ud fra en fastlagt strategi og tilgang til markedet, hvor fokus er at afholde fysiske kundemøder af høj kvalitet, og du skal sætte en ære i at hjælpe dine kunder med at vækste deres forretning.

Det forventer vi

 • Du har erfaring med BtB salg til f.eks. detail, restauration mv.
 • Hvis du har erfaring med digitale markedsføringsløsninger, vil det være en fordel
 • Du har et højt drive og lyst til at lære en masse nyt i en spændende virksomhed
 • Du har selvdisciplin og er struktureret, så du kan planlægge din egen hverdag
 • Du er fleksibel i forhold til kundebesøg
 • Du er troværdig og tillidsvækkende og du kan tale i dybden med kunderne for at finde den rigtige løsning.


Til gengæld tilbyder vi dig:


 • At blive en del af en spændende virksomhed i rivende udvikling
 • Et dynamisk arbejdsmiljø med gode kollegaer og omgangstone
 • Fast grundløn og bonus, pensionsordning, sundhedsforsikring og fri telefon


Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte vores CEO, Nickolai Hoff på tlf. 31196434 eller via mail nh@loyaltykey.com.

Send en kortfattet ansøgning og CV via "Ansøg stilling" knappen. Opstart hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når de rette personer er fundet.


Om Loyalty Key:

Loyalty Key er førende inden for udvikling og drift af loyalitetsprogrammer i Norden, hvor vi udvikler og drifter fordelsklubber for nogle af de største brands inden for luftfart, forsikring, den finansielle sektor og mediebranchen.

Vi er en ung, dynamisk virksomhed i rivende udvikling, der i både 2017, 2018 og 2019 blevet kåret som Gazelle-virksomhed. Hos Loyalty Key arbejder vi alle hen mod det samme mål: At blive ved med at være på forkant med kundernes digitale behov og at eksekvere på det.