Senior frontend udvikler

Jobbeskrivelse

Loyalty Key er førende inden for udvikling og drift af loyalitetsprogrammer i Norden, og SAS og Klarna er blandt vores vigtigste kunder. Vi er en ung, dynamisk virksomhed i rivende udvikling.

Vores kernekompetence er at lave white label-loyalitetsløsninger, og medarbejdernes fagligheder og kompetencer rækker over alt fra hardcore programmering til design og markedsføring.

For at blive ved med at udvikle vores produkter og være firstmover på loyalitetsmarkedet mangler vi en dygtig frontend udvikler - en sand webarkitekt med erfaring i at bygge den næste generation af web-applikationer.

 

Vil du være vores nye nøglemedarbejder?

For os er det en selvfølge, at du har helt styr på ”best practices” og forstår at implementere en frontend der er optimeret efter alle gældende standarter, men vi vægter også, at der er et match mellem dig og de personlige kvaliteter, vi sætter højt: Du har gode samarbejdsevner, er resultatorienteret og proaktiv.

Du bliver en del af et stærkt fællesskab på 25 personer, der har hovedkontor lige ved Københavns Rådhusplads. Her arbejder vi alle hen mod det samme mål: At blive ved med at være på forkant med kundernes behov og at eksekvere på det.

Du kommer til at sidde sammen med resten af IT-afdelingen, et team på pt. 6 medarbejdere, hvor vi går op i at skabe gode rammer, en uformel stemning og en ånd, hvor vi kan tage selvstændige beslutninger, men løfter i flok.

Det er et krav, at du har opholds- og arbejdstilladelse i Danmark.

Det forventer vi

Dine primære opgaver vil være, at:

 • Arbejde og videre udvikle vores SaaS-produkter
 • Implementere frontend til bl.a. WordPress og Laravel
 • Forbedre og optimere eksisterende løsninger
 • Code review og sparring med kollegaer
 • Indgå i planlægning og implementering af nye projekter


Tech-stack, du kommer til at være i berøring med

PHP 7, MySQL, Gitlab (Git, CI/CD), WordPress, Laravel, Scss, Vuejs mv.


Hvad kan vi tilbyde dig?

Mulighed for at komme med på en spændende rejse i en proaktiv virksomhed, hvor de eneste begrænsninger skyldes manglende argumenter. Her er højt til loftet, og vores udgangspunkt er, at alt kan lade sig gøre.

Vi arbejder med de nyeste teknologier og har gang i en masse fede projekter, som spænder bredt, og du kommer til at kunne bidrage aktivt i designbeslutning og fremadrettede valg af teknologier.

Hvis du er den rette nøgle i vores bundt, og har lysten til det, vil du på sigt have mulighed for at kunne specialisere og udvikle dig i virksomheden.

 

Hvad forventer vi af dig?

 • Du har erfaring med frontend-udvikling på seniorniveau.
 • Du kan, i samarbejde med vores lead udvikler, indgå i planlægningen og udformningen af nye projekter, samt deltage i beslutninger omkring arkitektur og frameworks.
 • Du har erfaring med git og versionering af kode.
 • Du har erfaring med WordPress udvikling, både tema og plugin.
 • Du har erfaring med et eller flere javascript frameworks, som f.eks. Vuejs eller Reactjs.
 • Du kan tage et projekt fra start til slut. Herunder, at estimere tidsforbrug, implementere et design med hensyn til både performance optimering og accessibility, samt efterfølgende bugfixing og drift.
 • Du forstår at argumentere for valgene bag din løsning og trives med konstruktiv kritik og sparring.

 

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores CTO, Mark på mad@loyaltykey.com.


Vi glæder os til at modtage din ansøgning. SENEST d. 1. Juli kl. 12.00.